| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Emu Administrator

|
Wysłany: 1.10.2002, 12:45 Temat postu: |
|
|
Ale reszta drużyny jest pośmiewiskiem skoczni...
A Słowewńców bardzo lubię choćby za to, że ciągle niedoceniani. A, Peterka był świetny, etc., reszta to raptem nieźli skoczkowie - a tu ci nieźli skoczkowie zdobyli medal.
Myślę, że przykładem solidnej drużyny może być Japonia. Wyniki indywidualne zwłaszcza ostatnio słabe, ale w drużynówkach zawsze na wysokich miejscach... _________________ Władze PKP, czyli spółki matki, zapowiadają, że podobne spory kiedyś znikną. Ma temu służyć powołanie następnej spółki kolejowej o nazwie Dworzec Polski. Ta będzie odpowiadać i za kasy, i za perony, i za zapowiedzi, i za wyświetlacze.
Komentarz w sieci: Niedługo powołają spółkę PKP Śruby I Podkłady Kolejowe. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
aHa Dziecko-kwiat

|
Wysłany: 1.10.2002, 22:42 Temat postu: |
|
|
Na pewno lepiej dla wszelakich sponsorów... bo jeżeli drużyna ma jedną, jedyną, za to wielką i wybitną gwiazdę, to kogoś takiego można zaprosić do tokszoła, zrobić z nim reklamę batonika albo zupki w proszku, zorganizować festyn z jego udziałem i zgarnąć megakasę za bilety... może jeszcze drużyna piłki nożnej się do tego nadaje, choć też nie zawsze... łatwiej jest przecież napisać biografię Małysza, którą na 100%kupi masa ludzi, niż książkę o polskich skoczkach w ogóle... komu chce się pisać biografię Tonia albo Pochwały, albo w Słowenii Damjana Frasa? _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Squaw Dziecko-kwiat

|
Wysłany: 1.10.2002, 22:57 Temat postu: |
|
|
najlepiej miec taka druzyne jaka ma Finlandia maja i liderow i niesamowita przeciez druzyne ,hehe - niestety Kojonkoski jest tylko jeden!
a Adasia sie nie da skopiowac, on jest JEDYNY, zreszta uwazam ze on sam bardziej wplynal na Polakow i zarazil nas skokami ,a nie wiem czy taki sam oddzwiek mialaby cala druzyna,chociaz teraz by sie przydalo a jak narazie mozemy ciesyc sie z druzyny Wspanialego a na dream team Tajnerka trzeba poczekac  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Liily Myszka na forum

|
Wysłany: 2.10.2002, 00:58 Temat postu: |
|
|
Wszystko nieźle, tylko Adaś przestanie kiedyś wygrywać i jak do tej pory nie ma godnego następcy
Chyba lepsza byłaby drużyna ze skoczkami na średnim poziomie, zawsze jest szansa, że któremuś się trochę poprawi i będzie w ścisłej czołowce  
A tak wystarczyło, że Małysz nie wystartował i TVP nie raczyła transmitować Insbrucku
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Emu Administrator

|
Wysłany: 2.10.2002, 08:32 Temat postu: |
|
|
Może lepiej, że Innsbrucka nie transmitowano, oszczędzono nam widoku tej hańby... Nie, żartuję, przecież wszyscy skoczkowie się liczą, ale jednak występ Polaków (czyt. Polaka ) na miarę planickiej drużynówki...   _________________ Władze PKP, czyli spółki matki, zapowiadają, że podobne spory kiedyś znikną. Ma temu służyć powołanie następnej spółki kolejowej o nazwie Dworzec Polski. Ta będzie odpowiadać i za kasy, i za perony, i za zapowiedzi, i za wyświetlacze.
|
| Powrót do góry |
|
 |
Squaw Dziecko-kwiat

|
Wysłany: 4.10.2002, 21:05 Temat postu: |
|
|
dleczego powiedziec lepiej,ze jest sie Niemcem?
przyznam się,ze nie rozumiem...
nie ogladalam Innsbrucka wiec nie wiem co sie tam stalo ale jesli tylko byl słaby wystep Polakow albo w ogole go nie bylo :-) to nie rozumiem po co sie wstydzic narodowosci...
zreszta nie powinno sie wstydzic ze nie jest sie Niemcem bo nasi nie wygrywaja, wedlug mnie to chore,zreszta jak mozna sie wstydzic ze jest sie Polakiem,nie,nie jarze tego
jesli chodzi o cos innego to sorry,ale poprosze o wytlumaczenie :-) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
aHa Dziecko-kwiat

|
Wysłany: 5.10.2002, 21:58 Temat postu: |
|
|
Albo Jugosłowianinem   bośniackim Serbem na przykład...    _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dora Demon na forum

|
Wysłany: 6.10.2002, 01:56 Temat postu: |
|
|
O Matti widzę jak zwykle bez sensu
Heh, bośniackim Serbem...........LOL który przyjechał na skoki  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Emu Administrator

|
Wysłany: 6.10.2002, 11:05 Temat postu: |
|
|
Gwoli ścisłości w Sarajewie jest skocznia... _________________ Władze PKP, czyli spółki matki, zapowiadają, że podobne spory kiedyś znikną. Ma temu służyć powołanie następnej spółki kolejowej o nazwie Dworzec Polski. Ta będzie odpowiadać i za kasy, i za perony, i za zapowiedzi, i za wyświetlacze.
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dora Demon na forum

|
Wysłany: 6.10.2002, 12:40 Temat postu: |
|
|
Wiem...była przecież olimpiada
So ???? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Matti Pupilek na forum

|
Wysłany: 7.10.2002, 16:52 Temat postu: |
|
|
Czemy nie ? Wiem że pisałem nie na temat , ale musiałem wytłumaczyć pewną sprawę . Ta skocznia w Sarajewie jest w dobrym stanie? I czy w ogóle Bośnia-Hercegowina ma skoczków? _________________ Oi maamme, Suomi, synnyinmaa !
Soi sana kultainen !
Ei laaksoa, ei kukkulaa,
ei vetta rantaa rakkaampaa
kuin kotimaa taa pohjoinen.
Maa kallis isien.
Nowa Finowela odrodziłą się!!! Właśnie powstają dwie pierwsze części!!! Zobaczcie to dzieło koniecznie! Oto link :
http://www.skokinarciarskie.pl/phpbb/viewtopic.php?t=94&start=0 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Emu Administrator

|
Wysłany: 7.10.2002, 19:20 Temat postu: |
|
|
Skocznia jest w stanie złym. Gdzieś w wątku "Skocznie, skoczeńki..." na ogólnym jest jej zdjęcie. Chyba 3. strona. _________________ Władze PKP, czyli spółki matki, zapowiadają, że podobne spory kiedyś znikną. Ma temu służyć powołanie następnej spółki kolejowej o nazwie Dworzec Polski. Ta będzie odpowiadać i za kasy, i za perony, i za zapowiedzi, i za wyświetlacze.
|
| Powrót do góry |
|
 |
aHa Dziecko-kwiat

|
Wysłany: 8.10.2002, 14:00 Temat postu: |
|
|
| Matti napisał: | | I czy w ogóle Bośnia-Hercegowina ma skoczków? |
O mały włos, a byłby jeden skoczek jugosłowiański  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kiimi Bez życia...

|
Wysłany: 8.10.2002, 15:25 Temat postu: |
|
|
ale za to Bośnia ma baaaaaaaaardzo przystojnego pilkarza--mojego męza Hasanka  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
i.luv.bischofshofen Tygrys na forum

|
Wysłany: 8.10.2002, 16:28 Temat postu: |
|
|
| Matti napisał: | | A dlaczego o mały włos ? Przestał skakać? |
o ranyyy.. kiedy zaczałes ogladac skoki?? :ysz: :ysz:
po prostu Goldi chciał zmienic obywatelstwo.. na jugosłowianskie własnie... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
aHa Dziecko-kwiat

|
Wysłany: 10.10.2002, 19:58 Temat postu: |
|
|
Heh... Matti, nie rozumiem cię, więc no commends Kimkolwiek chciał być Goldi, ciekawy pomysł... zastanawiam się, czy sam to wymyślił, czy ktoś mu to podsunął <może Bregovic   > Ale by było, jakby tak na przykład ogłosił coś takiego nasz Adaś albo jakby Tajner zaczął trenować, powiedzmy Estończyków... co by zrobił bidny Tonio... _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Werter Czarna owca

|
Wysłany: 11.10.2002, 11:40 Temat postu: |
|
|
| Bez ironii... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
KCSik Zauroczony forum

|
Wysłany: 11.10.2002, 13:42 Temat postu: |
|
|
wiedzę że TYLKO o Małyszku wszyscy rozmawiacie  _________________
 MOI BOSCY  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Matti Pupilek na forum

|
Wysłany: 11.10.2002, 20:38 Temat postu: |
|
|
Niom . Na razie rozmawialiśmy o Goldim . _________________ Oi maamme, Suomi, synnyinmaa !
Soi sana kultainen !
Ei laaksoa, ei kukkulaa,
ei vetta rantaa rakkaampaa
kuin kotimaa taa pohjoinen.
Maa kallis isien.
Nowa Finowela odrodziłą się!!! Właśnie powstają dwie pierwsze części!!! Zobaczcie to dzieło koniecznie! Oto link :
http://www.skokinarciarskie.pl/phpbb/viewtopic.php?t=94&start=0 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Hölli Potrzebny lekarz!

|
Wysłany: 14.10.2002, 22:44 Temat postu: |
|
|
Uwierzycie, że ja nie byłam jeszcze ani razu na tym forum? A na starym forum byłam jedną z osób, które podtrzymywały forum polskich skoczków przy życiu Forum małyszomanii (fuj, jak nie lubię tego słowa :ysz: ) zresztą też Może pora i tu się niejako z powrotem wkręcić Jako największa fanka Adasia  Nie obiecuję, bo nie wiem, czy z braku czasu zdołam i na to forum przychodzić Ale pierwszy krok już zrobiłam - zajrzałam :happy: _________________ Official Borek Kreischies

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|