|
Skokinarciarskie.pl Skokinarciarskie.pl
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Dunia Barmanka na Forum

|
Wysłany: 26.2.2007, 23:08 Temat postu: |
|
|
Simimanka napisał: | Po pierwsze to nikt się tu nie kłóci po drugie to jestem więcej niż pewna, że on zdobedzie medal na k90 dam sobie za to ręce uciąć tak jak powiedziałam zanim zaczęła się I seria w sobotę... i dobrze bardzo, bo mam jeszcze obie ręce  |
właśnie, nikt się nie kłóci tutaj
a co do Małysza i jego byciu miłym Adam rzeczywiście jest troche inny niż go wykreowały polskie media, jeśli ktoś był na konferencji prasowej na PŚ (albo oglądał ją w tv bo chyba była transmitowana na tvn24?), to wie o czy mówie... Ale jak dla mnie to samo można o Simonie powiedzieć.. dla mnie jest po prostu zarozumiałym chamem i tyle i to wcale nie znaczy że się kłócimy albo że ktokolwiek pała tu do kogokolwiek nienawiścią i to że nie lubie Simona wcale nie oznacza że nie lubie Simimanki, wręcz przeciwnie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamil_1911 Roztańczony ogórek

|
Wysłany: 26.2.2007, 23:13 Temat postu: |
|
|
| Dunia napisał: | Simimanka napisał: | Po pierwsze to nikt się tu nie kłóci po drugie to jestem więcej niż pewna, że on zdobedzie medal na k90 dam sobie za to ręce uciąć tak jak powiedziałam zanim zaczęła się I seria w sobotę... i dobrze bardzo, bo mam jeszcze obie ręce  |
właśnie, nikt się nie kłóci tutaj
a co do Małysza i jego byciu miłym Adam rzeczywiście jest troche inny niż go wykreowały polskie media, jeśli ktoś był na konferencji prasowej na PŚ (albo oglądał ją w tv bo chyba była transmitowana na tvn24?), to wie o czy mówie... Ale jak dla mnie to samo można o Simonie powiedzieć.. dla mnie jest po prostu zarozumiałym chamem i tyle i to wcale nie znaczy że się kłócimy albo że ktokolwiek pała tu do kogokolwiek nienawiścią i to że nie lubie Simona wcale nie oznacza że nie lubie Simimanki, wręcz przeciwnie  | Tak? A ja czytałem relacje innych użytkowników forum, z czego wynikało zupełnie co innego... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Simimanka :) Pisarka na forum

|
Wysłany: 26.2.2007, 23:15 Temat postu: |
|
|
To widać ze tamci albo mieli szczęście, albo najzwyczajniej w świecie nie maja pojecia o rzeczywistości...
ja mam bardzo odmienne zdanie od Duni, ale ją lubię i to nie byla kłótnia tylko wymiana zdań  _________________ Hymn Szwajcarii
Kiedy poranne niebo promienieje
Ty, Panie jesteś na nim w jasności
Ty, najsławniejszy, najwspanialszy.
Kiedy Alpy promienieją chwałą
Módlcie się Szwajcarzy, módlcie się.
Czujemy i rozumiemy
Czujemy i rozumiemy
Boga w naszej Ojczyźnie
Boga, Pana w naszej Ojczyźnie.
The faith gets miracles... Maine Liebe Simi :*
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dunia Barmanka na Forum

|
Wysłany: 26.2.2007, 23:31 Temat postu: |
|
|
| Cytat: | | Tak? A ja czytałem relacje innych użytkowników forum, z czego wynikało zupełnie co innego... | a propos małysza czy simona czy czego ?  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Andre Tygrys na forum

|
Wysłany: 26.2.2007, 23:35 Temat postu: |
|
|
| Czy chodzi Ci Duniu o konferencję prasową w Zakopanem? Bo ja ją oglądałem i nie wiem o czym mówisz. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dunia Barmanka na Forum

|
Wysłany: 27.2.2007, 00:04 Temat postu: |
|
|
| Andree napisał: | | Czy chodzi Ci Duniu o konferencję prasową w Zakopanem? Bo ja ją oglądałem i nie wiem o czym mówisz. |
o dialogi w stylu:
dziennikarz: panie adamie, widze że pan się dziś już lepiej czuje, nie ma migreny...
adam: a ja widze, że chcesz, żeby się to zmieniło
nie wiem, co było w tv, a co nie... ja do adama nic nie mam, przywykłam do takich jego odpowiedzi, ale dla wiekszosci PL adam to skromny chłopak z wisły a tak naprawde to juz jest dorosły mezczyzna ktory ma swoje gorsze dni i tyle. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Andre Tygrys na forum

|
Wysłany: 27.2.2007, 00:46 Temat postu: |
|
|
| Oczywiście, że miewa gorsze dni. Postawa dziennikarzy wpływa mocno destrukcyjnie na jego poczynania. Przez kolejne sezony z cierpliwością godną najwyższego uznania odpowiadał na wszystkie, nawet te najgłupsze pytania dziennikarzy, niezależnie od tego czy był po udanym konkursie czy po słabym występie. Niektóre pytania muszą wzbudzać jego irytację. Często nie wytrzymuje, wypali coś ostrego pod adresem dziennikarzy, ale trzeba to zrozumieć jest tylko człowiekiem. |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 27.2.2007, 07:55 Temat postu: |
|
|
| Andree, czy Tobie zdarzyło się, by Adam odmówić Ci napisania autografu ? Czy jednak miały miejsce takie sytuacje, w których Małysz chętnie je rozdawał? |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 27.2.2007, 10:10 Temat postu: |
|
|
Dżizas... że jest nie miły dla dziennikarzy czasem to go rozumiem, bo w większości to są hieny... ale dla fanów jest nie miły bardzo często, chociaż by w tym roku w Inssbrucku szedł sobie i jakiś koleś (może miał ok. 21 lat) podchodzi do niego i chce autograf a on obraca się na pięcie i idzie dalej ścinając fana... dla mnie takie zachowanie jest po prostu śmieszne a co do Simona to ja go poznałam z dobrej strony bo jest chętny do rozmów z fanami, do robienia z nim fotek czy rozawania autografów... nie mogę złego zdania o nim powiedzieć i myślę, że gdybym nawet zobaczyła, że jest taki jak Małysz np. (olew fanów czy cuś) to raczej nie zmieniłabym zdania na jego temat, bo jestem jego ogromną fanką już od siedmiu lat.
i ogólnie myślę, że już za bardzo nie ma o czym dyskytować, ja poznałam Małysza z tej strony Wy może nieco z innej i okey, niech tak zostanie, Wy nie zmienicie poglądów o Waszym ulubieńcu, ja też nie zmienię swoich na jego temat i myślę, że w Zako on jest zupełnie inny niż chociażby w Engelbergu czy takim Willingen bo wkońcu Zakopane to Polskie miasto i on musi się pokazać z jak najlepszej strony, bo Ci wszyscy fani (tzn. nie wszysscy ale większość) przyjeżdża tam dla niego.
Jednak za granicą już jest nieco inaczej, jak będziecie mieli okazję to sobie pojedźcie i zobaczycie wtedy jaki Wasz Mistrz jest miły dla fanów z obxcych krajów...  _________________ Hymn Szwajcarii
Czujemy i rozumiemy
Czujemy i rozumiemy
Boga w naszej Ojczyźnie
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dunia Barmanka na Forum

|
Wysłany: 27.2.2007, 12:07 Temat postu: |
|
|
ja się z zachowaniami Adama niemiłymi spotkałam i w PL ale mi to generalnie nie wadzi z tym że w sumie nie ma co porównywać Adama do Simona, bo Adam to dorosły mężczyzna, ma swoj dom, żone, dziecko, a Simon tak naprawdę dalej jest niedojrzały (przynajmniej wg mnie i tego co zauważyłam ). no i ja też do swojego nie mam zamiaru nikogo przekonywć, wiadomo ale jakby np. Simon RAZ zachował się względem mnie normalnie i złapałby plusa to nie wykluczam że bym cofnęła wszystko co złe i niemiłe o nim napisałam chyba tylko ludzie ograniczeni nie potrafią przyznać się do błędu i zmienić poglądów. ja wcześniej nie lubiłam Thomasa ale po wywiadzie z nim i jak pare razy miałam z nim kontakt to totalnie zmieniłam o nim zdanie. także nie, nie jestem uparta jak osioł  |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 27.2.2007, 13:37 Temat postu: |
|
|
NO i widzisz Dunia, Tobie nie wadzi zachowanie Adama, a mi bardzo Ty poznałaś Simona ze złej i niedojrzałej (jak stwierdziłaś ) strony ja z dobrej  _________________ Hymn Szwajcarii
Czujemy i rozumiemy
Czujemy i rozumiemy
Boga w naszej Ojczyźnie
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dunia Barmanka na Forum

|
Wysłany: 27.2.2007, 14:14 Temat postu: |
|
|
adam mi nie wadzi bo w sumie ani mu nie kibicuje, ani też źle nie życze i żeby nie było- wiem że simon ma także dobra strone [tak zeby zaraz ktos znowu nie napisal ze sie klocimy ) ] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Koleszkowiec Soba Diabełek forum

|
Wysłany: 27.2.2007, 16:19 Temat postu: |
|
|
Moj kuzyn mieszka wameryce.. ma obywatelstwo Austryjackie.. URodzuil sie w NIemczech i mieszka w USA, a mowi ze jest Polakime ob ma z tamtad rodzicow i tak wlasnie czuje... Ty pewnei urodzilas sie w Polsce i tu miwszaksz a mowisz ze masz Szwajcarskie serce.. Prawie cale zycie mieszkam w Finlandii, a Kocham Polske i nigdy nieskakal bym dal Finow... _________________
BENNY BENASSI - HYPNOTICA
LEĆ ADAM! LEĆ!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 27.2.2007, 16:49 Temat postu: |
|
|
NO widzisz, tak urodziłam się w POlsce, ale całą moją miłością jest Szwajcaria   (w której narazie byłam raz i to niecały tydzień niestety) jestem zakochana po uszy w tym kraju i poprostu nie lubie Polski, nie moja wina i gdy tylko skończę tutaj szkołę wyjeżdżam z kraju (już mam to załatwione). i można być Polskiem ale się nim nie czuć, a to że tego nie rozumiesz to nie jest moja wina  _________________ Hymn Szwajcarii
Czujemy i rozumiemy
Czujemy i rozumiemy
Boga w naszej Ojczyźnie
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 27.2.2007, 17:02 Temat postu: |
|
|
Simimanka napisał: | NO widzisz, tak urodziłam się w POlsce, ale całą moją miłością jest Szwajcaria   (w której narazie byłam raz i to niecały tydzień niestety) jestem zakochana po uszy w tym kraju i poprostu nie lubie Polski, nie moja wina i gdy tylko skończę tutaj szkołę wyjeżdżam z kraju (już mam to załatwione). i można być Polskiem ale się nim nie czuć, a to że tego nie rozumiesz to nie jest moja wina  | To zrzeknij się obywatelstwa i pisz po niemiecku... po co pisać po Polsku, skoro nie czuje się Polakiem... na pewno są jakieś niemieckojęzyczne fora o skokach . |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 27.2.2007, 17:28 Temat postu: |
|
|
Kamil Ty to chyba masz jakis problem... albo ze sobą albo z czytaniem ze zrozumieniem... nie o to mi chodziło i przykro mi, ze tak to zrozumiałeś... powiedziałabym coś, ale nie tutaj, bo to nie ten temat  _________________ Hymn Szwajcarii
Czujemy i rozumiemy
Czujemy i rozumiemy
Boga w naszej Ojczyźnie
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 27.2.2007, 18:01 Temat postu: |
|
|
Spoko Po prostu dziwne jest dla mnie postępowanie takie jak Twoje... no cóż... masz do tego prawo  |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 27.2.2007, 18:04 Temat postu: |
|
|
Wiem, że mam prawo i lubię wszystko co dziwne cóż, taka już jestem  _________________ Hymn Szwajcarii
Czujemy i rozumiemy
Czujemy i rozumiemy
Boga w naszej Ojczyźnie
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dunia Barmanka na Forum

|
Wysłany: 27.2.2007, 18:24 Temat postu: |
|
|
czy fakt że ktoś urodził się w PL musi oznaczać od razu że kibicuje Polakom we wszystkich dyscyplinach sportu i jest totalnym patriota? dla mnie tez zupelnie inny kraj jest najwazniejszy i szczerze mowiac bardziej sie wzruszam slyszac inny hymn niz PL podczas imprez sportowych na przyklad...  |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 27.2.2007, 18:35 Temat postu: |
|
|
No i chociaż tutaj Duniu się zgadzamy  _________________ Hymn Szwajcarii
Czujemy i rozumiemy
Czujemy i rozumiemy
Boga w naszej Ojczyźnie
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
901
|