Forum Skokinarciarskie.pl Strona Główna Skokinarciarskie.pl
Skokinarciarskie.pl

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

MISTRZOSTWA ŚWIATA 2007 - SAPPORO
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny

To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Skokinarciarskie.pl Strona Główna -> ARCHIWUM
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Dunia
Barmanka na Forum
Barmanka na Forum

PostWysłany: 26.2.2007, 23:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Simimanka uśmiech napisał:
Po pierwsze to nikt się tu nie kłóci uśmiech po drugie to jestem więcej niż pewna, że on zdobedzie medal na k90 uśmiech dam sobie za to ręce uciąć uśmiech tak jak powiedziałam zanim zaczęła się I seria w sobotę... i dobrze bardzo, bo mam jeszcze obie ręce Mr. Green

właśnie, nikt się nie kłóci tutaj zachwycony

a co do Małysza i jego byciu miłym zachwycony Adam rzeczywiście jest troche inny niż go wykreowały polskie media, jeśli ktoś był na konferencji prasowej na PŚ (albo oglądał ją w tv bo chyba była transmitowana na tvn24?), to wie o czy mówie... Ale jak dla mnie to samo można o Simonie powiedzieć.. dla mnie jest po prostu zarozumiałym chamem i tyle robi oczy i to wcale nie znaczy że się kłócimy albo że ktokolwiek pała tu do kogokolwiek nienawiścią zachwycony i to że nie lubie Simona wcale nie oznacza że nie lubie Simimanki, wręcz przeciwnie Mr. Green
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG
Google

Wysłany:     Temat postu: Reklama Google

Powrót do góry
kamil_1911
Roztańczony ogórek
Roztańczony ogórek

PostWysłany: 26.2.2007, 23:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dunia napisał:
Po pierwsze to nikt się tu nie kłóci uśmiech po drugie to jestem więcej niż pewna, że on zdobedzie medal na k90 uśmiech dam sobie za to ręce uciąć uśmiech tak jak powiedziałam zanim zaczęła się I seria w sobotę... i dobrze bardzo, bo mam jeszcze obie ręce Mr. Green

właśnie, nikt się nie kłóci tutaj zachwycony

a co do Małysza i jego byciu miłym zachwycony Adam rzeczywiście jest troche inny niż go wykreowały polskie media, jeśli ktoś był na konferencji prasowej na PŚ (albo oglądał ją w tv bo chyba była transmitowana na tvn24?), to wie o czy mówie... Ale jak dla mnie to samo można o Simonie powiedzieć.. dla mnie jest po prostu zarozumiałym chamem i tyle robi oczy i to wcale nie znaczy że się kłócimy albo że ktokolwiek pała tu do kogokolwiek nienawiścią zachwycony i to że nie lubie Simona wcale nie oznacza że nie lubie Simimanki, wręcz przeciwnie Mr. Green
Tak? A ja czytałem relacje innych użytkowników forum, z czego wynikało zupełnie co innego...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Simimanka :)
Pisarka na forum
Pisarka na forum

PostWysłany: 26.2.2007, 23:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To widać ze tamci albo mieli szczęście, albo najzwyczajniej w świecie nie maja pojecia o rzeczywistości... robi oczy

ja mam bardzo odmienne zdanie od Duni, ale ją lubię i to nie byla kłótnia tylko wymiana zdań bardzo zadowolony Mr. Green

Kiedy poranne niebo promienieje
Ty, Panie jesteś na nim w jasności
Ty, najsławniejszy, najwspanialszy.
Kiedy Alpy promienieją chwałą
Módlcie się Szwajcarzy, módlcie się.
Czujemy i rozumiemy
Czujemy i rozumiemy
Boga w naszej Ojczyźnie
Boga, Pana w naszej Ojczyźnie.

The faith gets miracles... Maine Liebe Simi :*

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Dunia
Barmanka na Forum
Barmanka na Forum

PostWysłany: 26.2.2007, 23:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Tak? A ja czytałem relacje innych użytkowników forum, z czego wynikało zupełnie co innego...
a propos małysza czy simona czy czego ? zachwycony
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG
Andre
Tygrys na forum
Tygrys na forum

PostWysłany: 26.2.2007, 23:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czy chodzi Ci Duniu o konferencję prasową w Zakopanem? Bo ja ją oglądałem i nie wiem o czym mówisz.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora WP Kontakt
Dunia
Barmanka na Forum
Barmanka na Forum

PostWysłany: 27.2.2007, 00:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Andree napisał:
Czy chodzi Ci Duniu o konferencję prasową w Zakopanem? Bo ja ją oglądałem i nie wiem o czym mówisz.

o dialogi w stylu:
dziennikarz: panie adamie, widze że pan się dziś już lepiej czuje, nie ma migreny...
adam: a ja widze, że chcesz, żeby się to zmieniło

nie wiem, co było w tv, a co nie... ja do adama nic nie mam, przywykłam do takich jego odpowiedzi, ale dla wiekszosci PL adam to skromny chłopak z wisły a tak naprawde to juz jest dorosły mezczyzna ktory ma swoje gorsze dni i tyle.
Powrót do góry
Google

Powrót do góry
Andre
Tygrys na forum
Tygrys na forum

PostWysłany: 27.2.2007, 00:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oczywiście, że miewa gorsze dni. Postawa dziennikarzy wpływa mocno destrukcyjnie na jego poczynania. Przez kolejne sezony z cierpliwością godną najwyższego uznania odpowiadał na wszystkie, nawet te najgłupsze pytania dziennikarzy, niezależnie od tego czy był po udanym konkursie czy po słabym występie. Niektóre pytania muszą wzbudzać jego irytację. Często nie wytrzymuje, wypali coś ostrego pod adresem dziennikarzy, ale trzeba to zrozumieć jest tylko człowiekiem.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora WP Kontakt
kamil_1911
Roztańczony ogórek
Roztańczony ogórek

PostWysłany: 27.2.2007, 07:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Andree, czy Tobie zdarzyło się, by Adam odmówić Ci napisania autografu ? Czy jednak miały miejsce takie sytuacje, w których Małysz chętnie je rozdawał?
Powrót do góry
Pisarka na forum
Pisarka na forum

PostWysłany: 27.2.2007, 10:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dżizas... że jest nie miły dla dziennikarzy czasem to go rozumiem, bo w większości to są hieny... robi oczy ale dla fanów jest nie miły bardzo często, chociaż by w tym roku w Inssbrucku szedł sobie i jakiś koleś (może miał ok. 21 lat) podchodzi do niego i chce autograf a on obraca się na pięcie i idzie dalej ścinając fana... robi oczy dla mnie takie zachowanie jest po prostu śmieszne śmiejący się a co do Simona to ja go poznałam z dobrej strony bo jest chętny do rozmów z fanami, do robienia z nim fotek czy rozawania autografów... nie mogę złego zdania o nim powiedzieć i myślę, że gdybym nawet zobaczyła, że jest taki jak Małysz np. (olew fanów czy cuś) to raczej nie zmieniłabym zdania na jego temat, bo jestem jego ogromną fanką już od siedmiu lat. Mr. Green
i ogólnie myślę, że już za bardzo nie ma o czym dyskytować, ja poznałam Małysza z tej strony Wy może nieco z innej i okey, niech tak zostanie, Wy nie zmienicie poglądów o Waszym ulubieńcu, ja też nie zmienię swoich na jego temat uśmiech i myślę, że w Zako on jest zupełnie inny niż chociażby w Engelbergu czy takim Willingen robi oczy bo wkońcu Zakopane to Polskie miasto i on musi się pokazać z jak najlepszej strony, bo Ci wszyscy fani (tzn. nie wszysscy ale większość) przyjeżdża tam dla niego.
Jednak za granicą już jest nieco inaczej, jak będziecie mieli okazję to sobie pojedźcie i zobaczycie wtedy jaki Wasz Mistrz jest miły dla fanów z obxcych krajów... robi oczy Mr. Green

Czujemy i rozumiemy
Czujemy i rozumiemy
Boga w naszej Ojczyźnie

Powrót do góry
Dunia
Barmanka na Forum
Barmanka na Forum

PostWysłany: 27.2.2007, 12:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja się z zachowaniami Adama niemiłymi spotkałam i w PL ale mi to generalnie nie wadzi robi oczy z tym że w sumie nie ma co porównywać Adama do Simona, bo Adam to dorosły mężczyzna, ma swoj dom, żone, dziecko, a Simon tak naprawdę dalej jest niedojrzały (przynajmniej wg mnie i tego co zauważyłam robi oczy ). no i ja też do swojego nie mam zamiaru nikogo przekonywć, wiadomo uśmiech ale jakby np. Simon RAZ zachował się względem mnie normalnie i złapałby plusa to nie wykluczam że bym cofnęła wszystko co złe i niemiłe o nim napisałam zachwycony chyba tylko ludzie ograniczeni nie potrafią przyznać się do błędu i zmienić poglądów. ja wcześniej nie lubiłam Thomasa ale po wywiadzie z nim i jak pare razy miałam z nim kontakt to totalnie zmieniłam o nim zdanie. także nie, nie jestem uparta jak osioł zachwycony
Powrót do góry
Pisarka na forum
Pisarka na forum

PostWysłany: 27.2.2007, 13:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

NO i widzisz Dunia, Tobie nie wadzi zachowanie Adama, a mi bardzo puszcza oczko Ty poznałaś Simona ze złej i niedojrzałej (jak stwierdziłaś zachwycony ) strony ja z dobrej uśmiech Mr. Green

Czujemy i rozumiemy
Czujemy i rozumiemy
Boga w naszej Ojczyźnie

Powrót do góry
Google

Powrót do góry
Dunia
Barmanka na Forum
Barmanka na Forum

PostWysłany: 27.2.2007, 14:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

adam mi nie wadzi bo w sumie ani mu nie kibicuje, ani też źle nie życze zachwycony i żeby nie było- wiem że simon ma także dobra strone bardzo zadowolony [tak zeby zaraz ktos znowu nie napisal ze sie klocimy puszcza oczko) ]
Powrót do góry
Koleszkowiec Soba
Diabełek forum
Diabełek forum

PostWysłany: 27.2.2007, 16:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moj kuzyn mieszka wameryce.. ma obywatelstwo Austryjackie.. URodzuil sie w NIemczech i mieszka w USA, a mowi ze jest Polakime ob ma z tamtad rodzicow i tak wlasnie czuje... Ty pewnei urodzilas sie w Polsce i tu miwszaksz a mowisz ze masz Szwajcarskie serce.. Prawie cale zycie mieszkam w Finlandii, a Kocham Polske i nigdy nieskakal bym dal Finow...

BENNY BENASSI - HYPNOTICA

LEĆ ADAM! LEĆ!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
Pisarka na forum
Pisarka na forum

PostWysłany: 27.2.2007, 16:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

NO widzisz, tak urodziłam się w POlsce, ale całą moją miłością jest Szwajcaria uśmiechuśmiechuśmiech (w której narazie byłam raz i to niecały tydzień niestety) jestem zakochana po uszy w tym kraju i poprostu nie lubie Polski, nie moja wina i gdy tylko skończę tutaj szkołę wyjeżdżam z kraju (już mam to załatwione). i można być Polskiem ale się nim nie czuć, a to że tego nie rozumiesz to nie jest moja wina uśmiech

Czujemy i rozumiemy
Czujemy i rozumiemy
Boga w naszej Ojczyźnie

Powrót do góry
kamil_1911
Roztańczony ogórek
Roztańczony ogórek

PostWysłany: 27.2.2007, 17:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

NO widzisz, tak urodziłam się w POlsce, ale całą moją miłością jest Szwajcaria uśmiechuśmiechuśmiech (w której narazie byłam raz i to niecały tydzień niestety) jestem zakochana po uszy w tym kraju i poprostu nie lubie Polski, nie moja wina i gdy tylko skończę tutaj szkołę wyjeżdżam z kraju (już mam to załatwione). i można być Polskiem ale się nim nie czuć, a to że tego nie rozumiesz to nie jest moja wina uśmiech
To zrzeknij się obywatelstwa i pisz po niemiecku... po co pisać po Polsku, skoro nie czuje się Polakiem... na pewno są jakieś niemieckojęzyczne fora o skokach bardzo zadowolony .
Powrót do góry
Pisarka na forum
Pisarka na forum

PostWysłany: 27.2.2007, 17:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kamil Ty to chyba masz jakis problem... albo ze sobą albo z czytaniem ze zrozumieniem... robi oczy nie o to mi chodziło i przykro mi, ze tak to zrozumiałeś... robi oczy powiedziałabym coś, ale nie tutaj, bo to nie ten temat puszcza oczko

Czujemy i rozumiemy
Czujemy i rozumiemy
Boga w naszej Ojczyźnie

Powrót do góry
kamil_1911
Roztańczony ogórek
Roztańczony ogórek

PostWysłany: 27.2.2007, 18:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Spoko puszcza oczko Po prostu dziwne jest dla mnie postępowanie takie jak Twoje... no cóż... masz do tego prawo uśmiech
Powrót do góry
Pisarka na forum
Pisarka na forum

PostWysłany: 27.2.2007, 18:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiem, że mam prawo i lubię wszystko co dziwne uśmiech cóż, taka już jestem puszcza oczko

Czujemy i rozumiemy
Czujemy i rozumiemy
Boga w naszej Ojczyźnie

Powrót do góry
Dunia
Barmanka na Forum
Barmanka na Forum

PostWysłany: 27.2.2007, 18:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

czy fakt że ktoś urodził się w PL musi oznaczać od razu że kibicuje Polakom we wszystkich dyscyplinach sportu i jest totalnym patriota? dla mnie tez zupelnie inny kraj jest najwazniejszy i szczerze mowiac bardziej sie wzruszam slyszac inny hymn niz PL podczas imprez sportowych na przyklad... robi oczy
Powrót do góry
Pisarka na forum
Pisarka na forum

PostWysłany: 27.2.2007, 18:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No i chociaż tutaj Duniu się zgadzamy bardzo zadowolony

Czujemy i rozumiemy
Czujemy i rozumiemy
Boga w naszej Ojczyźnie

Powrót do góry
To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Skokinarciarskie.pl Strona Główna -> ARCHIWUM Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny
Strona 7 z 9

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach