| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 24.11.2008, 21:59 Temat postu: |
|
|
Co się dzieje ze stronką www.kombinacjanorweska.pl Od dawna nie była aktualizowana, a początek nowego sezonu PŚ już w sobotę... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nadine Moderator

|
Wysłany: 1.12.2008, 14:10 Temat postu: |
|
|
Sezon się zaczął, a redakcja kn zawiesiła działalność xD _________________ Od czasu do czasu jestem. Nawet jak nie piszę, tylko czytam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 8.12.2008, 00:41 Temat postu: |
|
|
Nie wiem czy oglądacie obecny sezon w kombinacji norweskiej, ale naprawdę jest bardzo ciekawy. Anssi Koivuranta chyba wreszcie dorósł do wygrywania, jest liderem PŚ po czterech konkursach, w których ani razu nie spadł z podium, wygrywając dwa starty.
Ten sezon jest przełomowy, zrezygnowano z dotychczasowych kategorii rozgrywania zawodów i każdy konkurs odbywa się ujednoliconą metodą - 1 skok i bieg na 10 km. Na pewno stracili na tym sporo dobrzy skoczkowie, którzy będąc słabymi biegaczami mają małe szanse na wysokie lokaty.
Kolejny, trzeci weekend w kombinacji w Libercu nie odbędzie się z powodu braku śniegu, więc następny za dwa tygodnie w Ramsau. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
xxszymonxx Kot na forum

|
Wysłany: 24.12.2009, 21:39 Temat postu: |
|
|
ja oglądam i lubię spoko sport i polecam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 7.3.2010, 21:14 Temat postu: |
|
|
| Ciekawe co z tym bojkotem zawodów PŚ w Oslo, ja myślę, że zawodnicy dobrze zrobili, bo to co działo się na skoczni dużej podczas IO to jakaś kpina. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Leszek Bzyk się rozbzykał

Dołączył: 03 Lut 2006 Posty: 104 Skąd: Polska zachodnia przy A2
|
Wysłany: 16.3.2010, 17:55 Temat postu: |
|
|
Wszystko co znalazłem, to zdjęcie w Przeglądzie Sportowym z poniedziałku 15.03., gdzie kilkunastu zawodników stało z transparencikiem z napisem bodaj w stylu "Traktujcie nas poważnie/z respektem". Tyle z pamięci. Musze jeszcze sam dokładnie to obejrzeć, tyle że do gazetki jest 30km. Pozdrawiam. _________________ Żądam kombi w TVP! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 24.3.2010, 00:21 Temat postu: |
|
|
| Pavel Churavy zakończył karierę? Na stronie FISu nie widnieje już jako zawodnik 'aktywny'... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|