| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
kamil_1911 Roztańczony ogórek

|
Wysłany: 7.3.2010, 10:35 Temat postu: |
|
|
Kurczę, szkoda patrzeć na Janne, tak się przygotowywał do sezonu, a tu kontuzja która mu zwaliła całkowicie końcówkę sezonu ...
Mam nadzieję że po tym sezonie nie skończy kariery i jeszcze będzie skakał. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 7.3.2010, 21:16 Temat postu: |
|
|
| Oby się nie okazało, że te skoki w Lahti to ostatnie skoki Ahonena w tym sezonie. Wątpię aby pojawił się z taką formą w Kuopio, tym bardziej że jak wiadomo nie lubi on tej skoczni. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Quavering Tones Demon na forum

|
Wysłany: 9.3.2010, 09:49 Temat postu: |
|
|
Występ Janne w Lahti to była całkowita porażka, już sama decyzja o jego udziale nią była, ale biorąc pod uwagę obecny fatalny stan skoków fińskich, kiedy nawet zawodnicy nie chcą zdobywać medali podanych im na tacy to nic mnie już w tym sezonie nie zdziwi.
Najlepszym wyjściem dla Janne jest odpuszczenie sobie wszystkich konkursów TN (tak jak Kuopio) i występ dopiero na MŚ w Lotach. Może przez ten czas poprawi to słabe wybicie - bo teraz żal patrzeć na najgorsze od wielu lat skoki Mistrza z Finlandii. _________________ Move Your Body  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 11.3.2010, 00:10 Temat postu: |
|
|
| Nie wiem czy z taką formą Janne nadaje się na loty, nie latał rewelacyjnie w tym sezonie mimo, że wówczas był jeszcze w dobrej formie. Teraz może się tylko ośmieszyć, a tego by nie chciał, my także nie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamil_1911 Roztańczony ogórek

|
Wysłany: 11.3.2010, 08:39 Temat postu: |
|
|
Mam nadzieję że Janne po tym sezonie nie będzie kończył kariery.
Widać było w poprzednim sezonie, że skoki bez niego to już coś innego, niekoniecznie lepszego . |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Quavering Tones Demon na forum

|
Wysłany: 12.3.2010, 12:22 Temat postu: |
|
|
| spiderman napisał: | | Nie wiem czy z taką formą Janne nadaje się na loty, nie latał rewelacyjnie w tym sezonie mimo, że wówczas był jeszcze w dobrej formie. Teraz może się tylko ośmieszyć, a tego by nie chciał, my także nie. |
Cóż, Janne ma raczej naturę wojownika, bardzo szybko chciał wrócić do skakania już w Lahti, jak to się skończyło - wiemy, ale można z tego wywnioskować, że jednak lotów sobie nie odpuści.
Finowie jednak potrzebują ekspresowej zmiany trenera, a najlepiej jak wróci do nich stary dobry Nikunen lub Kojonkoski. _________________ Move Your Body  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
| Powrót do góry |