| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Dreamer Kot na forum

|
Wysłany: 15.1.2008, 11:18 Temat postu: |
|
|
| kiimi napisał: | forma jest ale mam wrazenie, ze skocznia tez mu podpasowala niemniej gratki  |
zgadzam się, ciekawe jak by se poradził gdzie indziej i jak wypadnie na mamucie _________________ http://simonammann.blog.onet.pl/ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
.:Schlieri_fan:. Diabełek forum

|
Wysłany: 15.1.2008, 19:09 Temat postu: |
|
|
Przekonamy sie w ten weekend jak sobie poradzi, ale wygrana w 2 konkursie w Val di Fiemme nie była przypadkiem jak to mówiono po pierwszym konkursie najwidoczniej Tom nabiera forme co nie oznacza że teraz każdy konkurs będzie wygrywał, tylko poprostu częściej będzie sie pojawiał w czołówce  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Frau Hocke Stały bywalec

|
Wysłany: 15.1.2008, 23:55 Temat postu: |
|
|
w czołówce to on się kręci już od początku sezonu. W końcu do konkursu w Predazzo na podium stał 3 razy a na 11 konkursów 7 razy był w pierwszej dziesiątce! No i jest 4 w klasyfikacji generalnej  _________________
Never let your victories go to your head nor your failures go to your heart -> Grant Hackett |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 16.1.2008, 20:53 Temat postu: |
|
|
Tak a teraz będzie miał szanse być 3 w generalce ponieważ Schlierenzauer nie jedzie, gdyż tak zadecydował trener ciesze sie bo tom ma taką szanse ale z druiej strony szkoda mi Gregora ale nie można mieć wszystkiego
O ile mnie pamięć nie myli to Tom raz czy dwa nie dostał sie do finałowej 30 w tym sezonie. Pisząc czołówka miałam mijsca w 5  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Frau Hocke Stały bywalec

|
Wysłany: 17.1.2008, 00:56 Temat postu: |
|
|
to prawda chyba 2 razy był poza 30
ja czołówką nazywam pierwszą 10 PŚ, w końcu oni nie muszą się kwalifikować  _________________
Never let your victories go to your head nor your failures go to your heart -> Grant Hackett |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 18.1.2008, 18:10 Temat postu: |
|
|
hehe dokładnie ale kiedyś to 15 mogła swobodnie przejść
Dla mnie czołówka to taki czub najlepszych czyli 5 xD choć ten co np. jest 6 czy 7 to jest bardzo dobry i niewiele traci  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
JamesBond Pupilek na forum

Dołączył: 10 Sty 2007 Posty: 552 Skąd: LOs angeles/MOskwa/NEw York
|
Wysłany: 18.1.2008, 18:50 Temat postu: |
|
|
| no i dobrze ze tylko 10 ma miejsca gwarantowane w konkursie bo wielu jak juz raz skoczy to mysli ze ma klafikacje z glowy tak wlasnie jak ta 15 , no wlasnie powiini zrobic 5 pierwszych skoczkow powinno miec klafikacje zapewniona bo z 10 tez dobrze nie skacza ostanio np malysz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Luk Pupilek na forum

|
Wysłany: 19.1.2008, 11:21 Temat postu: |
|
|
Dla mnie czołówką zawsze pozostanie pierwsza "15" i tyle.
Hilde w Harrachovie skakał nieźle, zwłaszcza pod koniec, widac, że jest dobrym lotnikiem i może nawet powalczyc o trzecie zwycięstwo z rzędu  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 19.1.2008, 18:35 Temat postu: |
|
|
Oczywiście ale jeśli zawody w Harrachovie będą sie odbywały tak jak dzisiaj to chyba nie ma szans na oddanie choćby jednego skoku
Jeśli nie tam to zawsze ma jeszce szanse w stolicy Tatr choć tam wolałabym widzieć kogo innego na najwyższym stopniu, ale to chyba nie możliwe
więc trzymam kciuki
jesli nie Adam na podium to z radoscią zobacze tam Thomasa, Gregora i Toma  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 19.1.2008, 19:17 Temat postu: |
|
|
dzisiaj on chyba siedzial w majtkach czy bokserkach a obok byly dwie panie ktore cos robily przy stole a za nim siedzial janne i moja powiedziala ze janne jest strasznie owlosiony na nogach a tego ja zauwzaylam u hilde za ma pasemka blond :d jeszcze moze na blond bedzie chcial przefarbowac taka laleczka bedzie i tak juz jest |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Julka Tygrys na forum

|
Wysłany: 20.1.2008, 18:00 Temat postu: |
|
|
| Musze powiedzieć, że Tom mnie zaskakjue w tym sezonie. Wydawoałoby się, ze to będzie taki przeciętny zawodnik, a w tym sezonie to zawodnik numer 1 norweskiej kadry. Bedzie mocnym punktem na mistrzostwa świata w lotach. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 21.1.2008, 17:48 Temat postu: |
|
|
A ja zawsze wiedziałam, że to dobry skoczek i będzie podstawowym w składzie norweskim i widze, ze inni też sie o tym przekonali, jak zaczął dobrze skakać
Mam nadzieje, że będzie n podium w MŚ  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 22.1.2008, 22:14 Temat postu: |
|
|
| No jest i będzie na jego Mika Kojonkoski stawiac bo jest mocny i już można mówić, że jest liderem w ekipie norweskiej ale ze ma wysokie miejsce w Klasyfikacji PŚ 4miejsce ale też ze ma forme i mozna na niego liczyć i moze być grozny na MŚ w lotach bedzie pewnie powalczyć o podium |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Asica Roztańczony ogórek

|
Wysłany: 16.2.2008, 23:32 Temat postu: |
|
|
Nie wiem czemu, ale zawsze jak go oglądam to bije od niego taka radość z tego co robi i pozytywna energia do ludzi ... _________________ http://www.aboutamerica.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 16.2.2008, 23:45 Temat postu: |
|
|
 Tom to bardzo wesoły chłopak pewnie dlatego jest tak lubiany, a przynajmniej przeze mnie jak go zobaczyłam po raz pierwszy to odrazu wiedziałam, że go polubie i tak sie stało, trafił do grupy moich ulubionych skoczków  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Asica Roztańczony ogórek

|
Wysłany: 17.2.2008, 20:36 Temat postu: |
|
|
Chyba go coraz bardziej lubie )... Nie dosc ze rowieśnik, to jeszcze taki wesoly. _________________ http://www.aboutamerica.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 17.2.2008, 21:05 Temat postu: |
|
|
Ja to już Toma polubiłam na początku ubiegłego sezonu
A fajnie dzisiaj powiedział Szaran że Tom to ulubione dziecko Miki Kojankowskiego  hehe _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
spiderman Moderator

|
Wysłany: 18.2.2008, 16:56 Temat postu: |
|
|
| A nie odnosiło się to do Jacobsena? |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 18.2.2008, 19:29 Temat postu: |
|
|
Nie... to było tuż przed skokiem Hilde jak Szaran to powiedział... najpierw go zapowiedział, a nastepnie powiedział, że jest ulubionym dzieckiem Miki K. ...  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Julka Tygrys na forum

|
Wysłany: 18.2.2008, 21:31 Temat postu: |
|
|
| spiderman napisał: | | A nie odnosiło się to do Jacobsena? |
Też jestem zdania, że to odnosiło się do Jacobsena. Szaran wciąż powtarzał jak wiele uwagi mu Kojonkoski poświęca. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|