| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
MadziaL Moderator

|
Wysłany: 27.6.2006, 23:42 Temat postu: |
|
|
Dulas, to tylko takie złudzenie Coś na zasadzie there is no spoon  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dula Zauroczony forum

|
Wysłany: 28.6.2006, 12:00 Temat postu: |
|
|
Wiedziałam, że mi ten upał nie służy  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ziuta Diabełek forum

|
Wysłany: 29.6.2006, 14:28 Temat postu: |
|
|
| Justine napisał: | Cześć Ziuta co tam u Ciebie słychać?
A jak znosicie te upały? |
Cześć. Sorry, że dopiero teraz odpisuję, ale żem fogle nie wiedziała, że to forum działa , klikło mi sie przez pomyłkę i zdziwko
U mnie nic nowego, stara bida - jak mówią A co u Cie?
Upały są rewelacyjne ino tylko w tramwaju jest niefajnie :| No i trochę jeziorka brak... Chyba będę się ewakuować nad Maltę (jako erzac jeziora), bo Rusałka to już ściekowisko :|
Swoją drogą - ciekawe, jak długo to forum podziała  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Justine Anioł na forum

|
Wysłany: 6.7.2006, 08:01 Temat postu: |
|
|
Raz działa, 10 razy nie.
Co do upałów, to robi sie nieznośnie. DObrze, ze muszę korzystać z komunikacji miejskiej, bo chyba można umrzeć w locie w ścisku i smrodku.
U mnie nic ciekawego. Czekam na urlop. _________________ "Pozostajesz na zawsze odpowiedzialny za to co oswoiłeś..."
Antoine de Saint-Exupery [Mały Książe] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dula Zauroczony forum

|
Wysłany: 14.8.2006, 23:55 Temat postu: |
|
|
No i jak tam urlop, już po czy dopiero nadchodzi? Ah, gdzie te czasy narzekania na nieznośne upały, mam nadzieję, że przynajmniej zakopiańska pogoda w ostatnim tygodniu sierpnia będzie sprzyjała nie tylko siedzeniu na Krupówkach  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Justine Anioł na forum

|
Wysłany: 16.8.2006, 10:41 Temat postu: |
|
|
Ja juz po urlopie, udało mi sie jeszcze bo pogodę miałam swietną, drugi tydzień się nieco zepsuł, ale już w domu byłam w tym czasie.
A co tam u was? Dawno tutaj nikt nie zaglądał. _________________ "Pozostajesz na zawsze odpowiedzialny za to co oswoiłeś..."
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
wierzontek Moderator

|
Wysłany: 16.8.2006, 12:12 Temat postu: |
|
|
zaglądamy ale to forum raz działa, a raz nie ja czekam już na zakop a ostatnio oglądałam foty z Poznania jak byłyśmy u ciebie - eh wspomnień czar i czasy młodości ha ja!  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dula Zauroczony forum

|
Wysłany: 16.8.2006, 22:51 Temat postu: |
|
|
Tak, a ja próbowałam z Ziutexem rozgryźć, gdzie były robione zdjęcia, gdy pierwszy raz przyjechałyście na mecz Problem polegał na tym, że ja te zdjęcia znam tylko z opowieści Ziutexa i jedynym punktem zaczepnym była fontanna, no i przez godzinę próbowałyśmy dojść, gdzie to mogło być robione, bo ja sobie żadnej na tamtej naszej trasie nie przypominałam Ale jakiś koncept w końcu się pojawił  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Justine Anioł na forum

|
Wysłany: 24.8.2006, 19:36 Temat postu: |
|
|
Faaajnie macie z tym Zakopcem mnie już niestety nie uda sie wziać więcej urlopu. Kurcze, dlaczego sie zgodziłam na samodzielna pracę w biurze? Poza tym zawsze w sierpniu samochód mi ciągnie kasę :/ (tzn od roku)
A Wipe znów wywiało do USA _________________ "Pozostajesz na zawsze odpowiedzialny za to co oswoiłeś..."
|
| Powrót do góry |
|
 |
wierzontek Moderator

|
Wysłany: 22.3.2007, 10:52 Temat postu: |
|
|
na długo? czy na zawsze? a samochodziki ciągną kasę - cos o tym wiem  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wipe Potrzebuję pracy...

|
Wysłany: 24.3.2007, 14:02 Temat postu: |
|
|
Ooo, ktoś się tu pojawił Ja tu dość systematycznie zaglądam, ale jakoś mi się odechciewa postować przeglądając niektóre tematy A tu cisza była, więc...
Co tam, Maupik?
U mnie jakoś do przodu, tylko czasu taaak mało, tyle do załatwienia przed wyjazdem. W zeszłym roku jeszcze wróciłam, ale w sumie tylko po to żeby skończyć szkołę i dokumenty przetłumaczyć 9 maja mykam spowrotem i tym razem na dłużej (nie zaryzykuję 'na zawsze'). Dostałam awans, planuję się zaobrączkować w lipcu, w sierpniu zaczynam college. Zobaczymy jak pójdzie... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Justine Anioł na forum

|
Wysłany: 26.3.2007, 12:02 Temat postu: |
|
|
Uuuu Wipe, no popatrz i nic nie mówisz??? Ładnie to tak???
A mnie sie marzy bobas Wczoraj byłam u znajomych i mają taką kochaną, śliczną córcię!!!
O samochodziku mówic nie bedę, bo mnie dobija. Muszę sobie załatwić taniej części i porządnego mechanika, tylko ze znajomego mechanik jest 30km od Poznania i nnawet jeszcze nie wiem w którym kierunku te 30km jest. Ale jak sie zaoferował, to nich załatwia, w końcu od czegos dziady są  _________________ "Pozostajesz na zawsze odpowiedzialny za to co oswoiłeś..."
|
| Powrót do góry |
|
 |
wierzontek Moderator

|
Wysłany: 26.3.2007, 14:32 Temat postu: |
|
|
podoba mi się to poznańskie - "dziady" o wiele lepsze niż chłopy wipe - wszystkiego naj na nowej drodze i co - razem wyjeżdżacie? czy on z Ju Es Ej?  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wipe Potrzebuję pracy...

|
Wysłany: 26.3.2007, 14:52 Temat postu: |
|
|
Ech Justyna, nie mówiłam ci nic jeszcze bo od niedawna planujem, a mamy się jakoś spotkać, to wolałam na żywo
Dzięki :* Jest z Ju Es Ej Był w zeszłym miesiącu w Poznaniu rodzinę poznać. Mama się zakochała na amen Tata, jak to tata - uważa, że żaden nie jest dość dobry No ale cóż, ja uważam że najlepszy Trochę się boję tego długiego pobytu TAM, ale e tam, w końcu nie pierwszy raz
Ale Maupa, mów co u ciebie nowego  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Justine Anioł na forum

|
Wysłany: 26.3.2007, 14:59 Temat postu: |
|
|
Nie tłumacz się musimy się spotkać i to najlepiej teraz, tzn w tym tygodniu. Mam wolne;) Ale poważnie, po prostu kolega jedzie sie szlajać po Krakowie (to ten co ma mi ten samochód do ładu doprowadzic;)) a nie chce mi sie w domu siedzieć, ostatnio panuje w nim jakaś cieżka atmosfera:/
Dziady są koffane, niektóre oczywiście;)
Właśnie Małpik, co tam u Ciebie nowego?
| Cytat: | | podoba mi się to poznańskie - "dziady" o wiele lepsze niż chłopy |
A bo to taki dziad jest;) choc pewno by sie obraził na mnie gdyby to usłyszał  _________________ "Pozostajesz na zawsze odpowiedzialny za to co oswoiłeś..."
|
| Powrót do góry |
|
 |
wierzontek Moderator

|
Wysłany: 26.3.2007, 15:55 Temat postu: |
|
|
u mnie stara bida zęby se jeno poprzestawiałam u ortodonty - właśnie kończę leczenie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wipe Potrzebuję pracy...

|
Wysłany: 26.3.2007, 18:34 Temat postu: |
|
|
No to elegancko A do Poznania się nie wybierasz?
Justi, na gadu się jakoś umówimy  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wierzontek Moderator

|
Wysłany: 26.3.2007, 18:56 Temat postu: |
|
|
do Poznania to jakos chyba latem dopiero  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wipe Potrzebuję pracy...

|
Wysłany: 26.3.2007, 19:19 Temat postu: |
|
|
Łeeee, to juz sie nie zobaczymy.
A Dula, Zuita, MadziaL i Majka już tu nie zaglądają? Szkoda, że pusto się zrobiło... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dula Zauroczony forum

|
Wysłany: 26.3.2007, 20:15 Temat postu: |
|
|
Dula się melduje Jeeeeej, Wipe, jakie zmiany, gratulacje!!! Bardzo przyjemnie to wszystko brzmi, no i pamiętam, że odkąd pierwszy raz pojechałaś do juesej, zawsze chciałaś wrócić na dłużej albo w ogóle dobre, więc miło słyszeć jak się marzenia ładnie spełniają Zajrzyj stamtąd czasem tu U mnie też wszystko po staremu, pomijając fakt, że ostatnio częściej myślę o zmianie mieszkania, a ponieważ w wawie ceny z kosmosu, więc straszę, że się może do Poznania wyprowadzę Troszkę taniej, ludzie mili, miasto ładne, tylko jakoś nikt mi pracy nie chce zaproponować Pewnie dlatego, że żadnej oferty nie wysłałam Pozdrowienia dla wszystkich Antyków, właśnie spojrzałam, że w ubiegłym miesiącu minęło cztery lata jak się tu zagnieździłyśmy  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|